ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

TAMER AKKAL’DAN 23 NİSAN MESAJI: ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli egemenliğin ve çocukların Türkiye’nin geleceğindeki önemine dikkat çekti.

Eklenme:22.04.2026 / 16:52          Güncelleme:22.04.2026 / 16:52
Linkedin Google

Akkal, 23 Nisan’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, bu tarihin millet iradesinin tecelli ettiği, devlet hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olan çok özel bir gün olduğunu vurguladı. Bu anlamlı günün çocuklara bayram olarak armağan edilmesinin ise geleceğin hangi anlayışla inşa edilmesi gerektiğini açıkça ortaya koyduğunu ifade etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hem milli egemenliğin sarsılmaz değerini hem de çocukların ülkenin geleceğindeki vazgeçilmez yerini hatırlattığını belirten Akkal, “Çocuklarımız sadece ailelerimizin değil, aynı zamanda güçlü, bağımsız ve büyük Türkiye hedefimizin de en kıymetli hazinesidir” dedi.

Çocukların daha donanımlı, bilinçli ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Akkal, eğitimden kültüre, spordan sosyal hayata kadar her alanda çocukların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti olarak Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda çocukların daha güvenli ve müreffeh bir ülkede yaşamalarını öncelik olarak gördüklerini belirten Akkal, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın gereklilikleriyle donanmış nesiller yetiştirmenin ortak sorumluluk olduğunu dile getirdi.

Manisa’da çocukların daha iyi imkânlara kavuşması için yapılan çalışmalara da değinen Akkal, her çocuğun yüzündeki tebessümün geleceğe dair umutları güçlendirdiğini söyledi.

Mesajının sonunda, dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, milli mücadelenin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle andığını belirten Akkal, tüm vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Etiketler :

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir