ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Güneydoğuda Yaşanan Terör Olayları... Terörde Gelinen Son Nokta

Güneydoğuda Yaşanan Terör Olayları

Terörde Gelinen Son Nokta

Halkımızın huzur ve güvenliği için çalışan güvenlik güçlerimize karşı; Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde mahallelerde çukur ve hendek kazarak güvenlik güçlerine karşı yapılan terör, şiddet, onursuzlaştırma, karalama, iftira vb. saldırıların karanlık girişimlerin bir an önce sonlandırılması için, Devletimiz gerekli önlemleri almıştır.

Terörün hedefinde Güvenlik güçleri değil aynı zamanda bölgenin kendi insanları da yer almaktadır.

Devletimizin bölge halkının güvenliği için yaptığı operasyonları, yıllardır ülkemizde kan döken, sivil ve resmi binlerce şehit vermemize neden olan terör örgütü ve onun yandaşları, eleştiren bildiriler yayınlayarak, bölge halkını yanlış bilgiler vererek galeyana getirmeye çalışmaktadırlar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni suçlayan yaklaşımları asılsızdır ve yalancı bir zihniyetin ürünüdür.

Dış güçlerin yönlendirme ve desteği ile Türkiye'nin huzur ve barış ortamına; birlik ve beraberliğine, ortak geleceğini bozmaya yönelik her türlü baskı, şiddet, terör ve halkın iradesine zorla ipotek koymaya çalışmaları kabul edilemez.

" DEVLETİMİZ, kamu düzenine ve vatandaşımızın huzuruna yönelik HAİN VE HASIMANE GİRİŞİMLERE KESİNLİKLE KARŞILIK VERECEKTİR"

"Bedeli ne olursa olsun, bu ve benzeri girişimlere asla müsamaha göstermeyecektir"

"Terörizme karşı gerçekleştirilen bu operasyonlar, bölgede huzuru ve istikrarı sağlayacak, ülkemiz terör belasından sonsuza kadar kurtulacak, bölgede huzur ve kardeşlik yeniden tesis edilecektir.

Çatışmaların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, "büyük ihanet şebekesinin" işbirliği ortaya çıkarıldı. Sur başta olmak üzere şehir içlerinde hendek kazıp barikat kuran, sivil halkı kalkan olarak kullanan teröristlerin sanıldığı gibi sadece PKK'lılardan ibaret olmadığı bilinmektedir. Büyük çoğunluğu, Esad desteği ile açılan Suriye'deki kamplarda eğitim görüp Türkiye'ye gelen, ülkenin farklı bölgelerine has şivelerle konuşan MLKP ve DHKPC'lilerin de Sur içinde terör odağı oluşturduğu tespit edildi.

Sur'da, PKK'ya MLKP ve DHKP-C'li teröristler de Destek Veriyor, güvenlik güçleriyle çatışmaya giriyor. Bazı teröristlerin Kürt kökenli olmadığı, farklı şivelerle konuştuğu belirlendi.

Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlettir. Bu terör belasının da üstesinden gelecektir. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.

 

AK Parti Manisa Milletvekili  

Murat BAYBATUR

Linkedin Google

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.

Yazarın Diğer Yazıları

17.02.2016 - Güneydoğuda Yaşanan Terör Olayları... Terörde Gelinen Son Nokta
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir