ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

CHP’Yİ KURANLAR MERMİDEN KORKSA TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI

CHP’Yİ KURANLAR MERMİDEN KORKSA TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI

Her gün yeni bir saldırı haberi ile uyanıyor, gencecik evlatlarımızı ölüme yolluyoruz.Bu hafta İstanbul Vezneciler’de, Mardin Midyat’taki hain saldırılarla bir kez daha sarsıldık. Acımız büyük. Son 1 yılda ise yüzlerce şehit verdik, yüzlerce sivil yurttaşımızı kaybettik

7 Haziran akşamı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu’nun seçim sonuçlarını yorumlarken “millet kaosu seçti”, ardından dönemin Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun ''Başkan seçseydik bu kaos olmayacaktı'' sözleri ve 16 şehit verdiğimiz Dağlıca saldırısının haberi alt yazıda geçerken Recep Tayyip Erdoğan’ın “400 vekil alınsaydı bunlar olmazdı” ifadeleri hala hafızalarımızda.

Tüm bu süreçte birileri kaostan ve kandan beslenirken bununla da yetinmediler, son günlerde planlı bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisine yönelik karalama kampanyası ve bir kumpas başlattılar.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde Başbakanın korumalarının gözü önünde mermi atıldı, saldırgan serbest bırakıldı.  Başbakan Binali Yıldırım sustu, Cumhurbaşkanı Danışmanı İbrahim Kalın saldırıyı kınamadı, 'tedbir alınmalı' demedi, demediği gibi de bu alçak saldırıya karşı 'Vatandaşın tepkisidir' yorumunuyaptı.Bu ülkenin Başbakanı Binali Yıldırım ise ana muhalefet partisinin liderine yapılan bu saldırı karşısında susmayı tercih etti. Çünkü biliyoruz ki talimatı yukardan alıyor. O sus derse susuyor, o konuş derse konuşuyor.

Yalanları Saymakla Bitmez!

Cumhurbaşkanı isebu kaosun, vatandaşlarımızın birbiriyle çatışacak hale gelmesinin kendisine bir fayda sağlayacağını zannediyor. Gerçek dışı sözleri, yalanları halkımıza her gün her dakika gerçekmiş gibi anlatıyor. Önce söylediği yalanlara kendisini inandırıyor. Makamın kendisine verdiği yetkiyle, o makama duyulan saygıyı da istismar ederek yalanları tek tek sıralıyor. Bugüne kadar söylediği yalanlar saymakla bitmez. Kabataş yalanını söylediğinde gözlerimle gördüm, izledim dedi. Ama sonra ne oldu? Böyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Camiye ayakkabıyla girdiler, içki içtiler dedi. Yalan olduğu ortaya çıktı, bu yalanı da bizzat o camiinin müezzini ortaya çıkardı.

Kanıtlasınlar!

Bunlardan ders almadı, şimdi çıkıyor 'bu ülkede muhalefetin başı olacaksın teröristi hastanede ziyaret edeceksin' diyor. Bu lafı duyan vatandaş Kılıçdaroğlu'nun hastanede terörist ziyaret ettiğini zannediyor. Bu sözler kabul edilemez! Herkes bilsin ki hastanelerde mahkumların başında askerler bekler. Orada içeri sinek, kuş girse deftere kayıt yapılır. Ana muhalefet partisi hangi hastanede hangi teröristi ziyaret etmiş göstersinler. Önce kanıtlasınlar! Ama kanıtlayamazlar. Çünkü böyle bir şey yok! Yalanlarına tüm halkımızı inandırmaya çalışıyorlar, ama başaramayacaklar.

Açıkça provokatörlerin yardımıylaGenel Başkanımızı ve Partimizi bir linçe tabi tutmak istedikleri ortada. Ama herkes şunu bilsin ki; bundan sonra her türlü fütursuzca davranış ahlaksızca söz her türlü saldırı cumhurbaşkanının sorumluluğundadır. Böyle konuşmaya devam ederlerse, istenmeyen olaylar olur, istenmeyen saldırılar olur. Bilsinler ki; bundan sonra herhangi bir CHP'linin burnu dahi kanasa,parmağı incinse sorumlusu kendileridir.

Kınıyoruz…

Biz bir kez daha bu tip saldırılarla, kaosla siyasi rant devşirmeye çalışanları CHP olarak kınıyoruz.  Vatandaşlarımızın temiz yüreklerine, vicdanlarına sesleniyoruz: AKP’nin yalanlarına artık dur diyelim!

Ülkemiz şu anda, bir kişinin hırslarına ve bir kişinin kararlarına göre yönetiliyor. Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla harekete geçebilen, Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla Başbakan olan, onun tek bir sözünden dahi dışarı çıkamayan AKP Grubuna sesleniyoruz:

Demokrasiye cesaretiniz var mı?

Barışa, kardeşliğe cesaretiniz var mı?

Bizim mücadelemiz demokrasi ve özgürlükler mücadelesidir.

Demokrasi için bedel ödenecekse ödeyeceğiz.

Hep beraber, tüm yürekli insanlarla, ülkesini, vatanını seven herkesle birlikte mücadele edeceğiz.

Eğer, Cumhuriyet Halk Partisini kuranlar bin mermiden korksa bugün ne Türkiye Cumhuriyeti, Ne Türkiye Büyük Millet Meclisi, ne bu mecliste iktidar, muhalefet ne de cumhurbaşkanı diye bir şey olurdu.

Biz kez daha yineliyoruz; bizi kimse ne kurşunla ne tehditle korkutmaya çalışmasın.

Yılmadık, yılmayacağız.

 

Özgür ÖZEL
Manisa Milletvekili
CHP Grup Başkanvekili 

 

 

Linkedin Google

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.

Yazarın Diğer Yazıları

10.06.2016 - CHP’Yİ KURANLAR MERMİDEN KORKSA TÜRKİYE CUMHURİYETİ OLMAZDI 07.05.2016 - Mücadelemiz demokrasi mücadelesidir! 09.04.2016 - TECAVÜZCÜLERİ AKLAYAMAYACAKLAR. İZİN VERMEYECEĞİZ! 10.03.2016 - Anayasa Masası Meclis Başkanı Eli, AKP İradesi ile Devrildi! 25.02.2016 - CHP BU ÜLKENİN BİRLEŞTİRİCİ HARCIDIR…
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir