ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

“2014’te Hemşerilerimiz Yalan Anketleri Bunların Alınlarına Yapıştırdı”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, Karaköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara seslenen Başkan Cengiz Ergün, son dönemde ortaya çıkan yalan anketlere değindi. 2014 seçimlerinde Genel Başkanlarının rakibi olduğunu söyleyen Başkan Ergün, “O da aynı yola başvurmuştu. Yaptırdıkları ankette Özgür Özel birinci, Hüseyin Tanrıverdi ikinci, beni de üçüncü göstermişlerdi. Alışmışlar tabi yalan algılara. Sonrasında hemşerilerimiz o yalan anketleri bunların alınlarına yapıştırmıştı” diye konuştu.

Eklenme:24.03.2024 / 18:57          Güncelleme:24.03.2024 / 23:05
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yoğun geçen Cumartesi gününü Karaköy’de noktaladı. İki Lüleli Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün’e Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti ve MHP İlçe teşkilatları eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgisi, destek sloganları ile havai fişeklerle karşılanan Başkan Ergün ve Başkan Çerçi, sonrasında vatandaşlara seslendi. İlk olarak Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi söz aldı. Başkan Çerçi, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Allah razı olsun. Bize her zaman yol gösterdiler” ifadelerini kullandı. 


İftiracıları Allah’a Havale Ediyorum
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Karaköy’de vatandaşlara seslendi. Başkan Ergün, “31 Mart Pazar günü sandığa gideceğiz. Demokratik bir ortamda, centilmence çalışmalarımızı yapmak için yoğun çaba gösterdik. Biz böyle oldukça bazıları meydanı boş bulduklarını sanıp, yalan, dolan, iftiraya başvurup hemşerilerimizi kandırmayı kendine yakıştırdı. Bu mübarek günlerde çok da bu konuya girmek istemiyorum ama sizin de çok iyi bildiğiniz bu iftiracıları Allah’a havale ediyorum. Yalanı, dolanı kendilerine rehber edenler, sabrımızla oynamaya çalışmasın. Dün de yalan bir anketle ortaya çıktılar. 2014 seçimlerinde genel başkanları rakibimdi o da aynı yola başvurmuştu. Yaptırdıkları ankette Özgür Özel birinci, Hüseyin Tanrıverdi ikinci, beni de üçüncü göstermişlerdi. Alışmışlar tabi yalan algılara. Sonrasında hemşerilerimiz o yalan anketleri bunların alınlarına yapıştırmıştı. Bunlar bizim aklımızla alay ettiğini sanıyorlar herhalde. Bakın anketi yayınlayan firmanın künyesine bakın. Bu anket firması 14 Mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı da geride göstermişti. Varın gerisini siz düşünün. Bunların yalan maskelerini 31 Mart’ta düşürmeye var mısınız?” diye konuştu. 


“Biz Bütçe Şampiyonu Olduk, Onlar Yalan Şampiyonu Oldular”
Başkan Cengiz Ergün, “Biz Manisa’mız için yeni temeller atıyoruz – Onlar Çamur Atıyorlar. Biz Konut Üretiyoruz – Onlar Laf Üretiyorlar. Biz Projelerimizi Anlatıyoruz – Onlar Masal Anlatıyorlar. Biz Gönüllere Dokunuyoruz – Onlar Birbirileriyle kavga ediyorlar. Biz Bütçe Şampiyonu Olduk – Onlar Yalan Şampiyonu oldular. Büyükşehir olduğumuz 2014 yılından bugüne 10 yıl geçmiş, ancak bu 10 yılın 1,5 senesi büyükşehir yapılanması, 1,5 -2 senesi pandemi, 1 senesi asrın felaketi olarak nitelendirilen 11 ilimizde yaşanan depremler, ben hem pandemi de hem de depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Allah’ım bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın. Bu 10 senenin içinden büyükşehir yapılanmasını ve bu yaşadığımız felaketleri çıkardığımızda geriye ne kalıyor 5,5 -6 yıl, bu sürede yaptığımız hizmetler ortada, 17 ilçemize yaptıklarımızı burada saymaya kalksam saatler yetmez. Şimdi elinizi vicdanınıza koymanızı istiyorum değerli hemşehrilerim, 2009 Manisa Belediye başkanlığı zamanından tutun da 2014 de büyükşehir olduktan sonra bugüne kadar Manisa ve ilçelerimizde yaptığımız hizmetleri değişimi ve gelişimi görmüyor musunuz? Bunları gören görüyor bilen biliyor. Bu sözüm Manisa’ya ne yaptı ki? Diyenlere, bu sözüm bunları görmezden gelenlere. Biz de insanız elbette ki eksiklerimiz vardır. Elbette ki yetişemediğimiz yerler vardır? Ama biz de sihirbaz değiliz. Elimizde sihirli değnek yok. Biz hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını sorunlarını biliyoruz. Öncelik sırasına göre plan ve projelerimizi yapıyor, bütçe disiplinini de göz ardı etmiyoruz. Beni tanıyanlar iyi bilir ben bütçe yönetmeyi iyi bilirim, bugün bütçesinin yüzde 40 ‘ını yatırıma ayırmış ,en çok atıksu arıtma tesisi yapmış, en çok alt yapı yatırımı yapmış, bir belediyeden bahsediyorum. Bunlarla ilgili ödüller, bakanlarımızdan övgüler aldık. Manisa’nın ve Manisa’lının 1 kuruşunu zayi etmedik” dedi. 


Yalan Söylerken Yüce Allah’ın Sizleri Gördüğünü Akıl Edemiyor Musunuz?”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde kurulan Cumhur İttifakı’nın Manisa’daki temsilcileri olarak ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” sözünü rehber edindiklerini kaydeden Başkan Ergün, ”Mehmet Çerçi Başkanım ve Yavuz Kurt kardeşimle birlikte, Manisa’mıza hizmet etmek için yola çıktık. Biz, bazıları gibi hayal satmıyoruz. Başkaları gibi düğün evinin tefçisi, ölü evinin yascısı olmadık. Proje ürettik, hizmet ürettik. Laf değil icraat yaptık, icraat… Manisa’mızda 35 yıldır yapılamayan imar planlarını hayata geçirdik. Bunun rant olduğunu iddia etmiş. Sanki imar planlarını tek başına ben yapmışım gibi... Kendisi mimar ama şehir bölge plancılarını, mimarları, mühendisleri, ilgili teknik ekipleri kısacası kendi meslektaşlarını hiçe saymış. Bakın kısaca anlatayım. İmar planları yukarı da saydığım teknik ekipler tarafından uzun ve soluklu bir çalışmayla yapıldı. Büyükşehir meclisine gelen imar planları mecliste gurubu bulunan tüm partilerin temsilcilerinin de yer aldığı imar komisyonuna havale edildi. Komisyonda görüşüldükten sonra tekrar meclise geldi ve meclisimizde onaya sunuldu. Bu imar planları kendi meclis üyeleri dahil tüm parti guruplarının oy birliği ile meclisten geçmiştir. Şimdi soruyorum senin partinin meclis üyeleri de dahil tüm meclisin oy birliği ile kabul ettiği imar planlarına kendine rant sağladı demek neyin kafasıdır? Bu tüm meclis üyelerine iftara atmak değil midir? İnsanda biraz Allah korkusu olur. Biz imar planlarını yaptıktan sonra kendi yandaş odalarının itirazı ile mahkemede iptal ettirdiler! Bunlara rağmen, bunların yıkım zihniyetine rağmen vazgeçmedik ve tekrar söylüyorum 35 yıldır yapılamayan imar planlarını yaptık ve Manisa’mızın önünü açtık. Bakın aynı şahıs “Sandığa gittiğinizde bir Allah bir siz olacaksınız” da demiş. 5 yılda bir mi yüce Yaradan aklınıza geliyor? Yalan söylerken, iftira atarken, yüce Allah’ın sizleri gördüğünü akıl edemiyor musunuz?” ifadelerini kullandı. 


“31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın Zaferiyle Yeni Bir Tarih Yazacağız”
Su fiyatları üzerinden yapılmaya çalışılan algıya değinen Başkan Ergün, “Suyu 1 Lira yapacağım diyor, kendi partilerinin elinde bulunan büyükşehirlerde suyu neden 1 lira yapamadığını açıklayamıyor! Manisa’da 220 sondaj var diyor, 2 bin 200 sondaj olduğundan haberi bile yok! Bunlar, daha Manisa’yı tanımıyor. Hayatlarında İcikler Mahallesi’ne gitmemiş olanlar, bol keseden sallıyor. Rabbim, ıslah etsin! Varsın onlar iftira atmaya devam etsinler. Biz doğru bildiğimiz yoldan bugüne kadar hiç sapmadık bundan sonra da sapmayız.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde kurulan Cumhur İttifakı’nın Manisa’daki temsilcileri olarak Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımızla birlikte, Manisa’mıza hizmet etmek için varız. Biz, bazıları gibi hayal satmıyoruz. Bizler, laf değil icraat yapıyoruz, icraat… Tek gayemiz, şehrimizi kalkındırmak. Tek gayemiz geleceğimizi inşa etmek ve evlatlarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok, yapacak işimiz ve projemiz çok. Cumhur İttifakının gücü ve birlikteliği ile milletvekillerimizle, bakanlarımızla devletimizin gücüyle daha büyük projelere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni dönemde desteklerinizle Şehzadeler’imize, Yunusemre’mize ve tüm ilçelerimize kaldığımız yerden yine en güzel hizmetleri kazandıracağız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah 31 Mart’ta hem Manisa Büyükşehir hem de 17 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın zaferiyle yeni bir tarih yazacağız” diye konuştu.  GÖKBEN TÜRKÖZÜ

Etiketler : Cengiz Ergün  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir