ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Ünlü, Merkezefendi Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Vali Enver Ünlü, Merkezefendi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Hastanenin genel durumu ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Ünlü, tedavi gören hasta ve yakınlarını ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Eklenme:20.02.2024 / 23:08          Güncelleme:20.02.2024 / 23:08
Linkedin Google

Ziyarette Vali Enver Ünlü’yü Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren ve hastane personeli karşıladı.
Vali Enver Ünlü, ilk olarak hastanenin mevcut durumu ve yürütülen sağlık hizmetlerine ilişkin Başhekim Zeren’den bilgi aldı.


Daha sonra hastanede incelemelerde bulunan Vali Ünlü, hasta odalarını ziyaret etti. Hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile yakından ilgilenen Vali Ünlü, geçmiş olsun dileklerini iletip acil şifalar diledi.
Hasta ve hasta yakınları, hastanede kendilerine sunulan hizmetten memnun olduklarını ifade ederek Vali Enver Ünlü’ye ziyaretleri sebebiyle teşekkür ettiler. HABER MERKEZİ

Etiketler : Vali Enver Ünlü  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir