ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

AK Parti'nin yeni 'A Takımı' belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'A Takımı'nı belirledi. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda 49 yeni isim listeye girerken, yazarlardan akademisyenlere, ekonomi dünyasından hukukçulara kadar birçok isim listede yer buldu. Listede Manisa’dan AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ve Ayşe Nevin Sert yer aldı.

Eklenme:07.10.2023 / 19:09          Güncelleme:02.11.2023 / 21:56
Linkedin Google

AK Parti, bugün gerçekleştirilen 4'üncü Olağanüstü Kongresi ile vitrinini yeniledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin karar organı olan MKYK'da değişiklikler yaptı. 75 asil ve 35 yedek üyeden oluşan yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda önemli isimler yer alıyor. 75 kişilik MKYK'da 49 yeni isim listeye girdi. Manisa’dan eski Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın oğlu  AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ve AK Parti Manisa 6. Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Nevin Sert  'A Takımı'nda yer aldı.

Daha önceki kongrede MKYK üyesi olan AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ve Tamer Akkal'ın ise listede yer almadığı görüldü. HABER MERKEZİ

Etiketler : Ayşe Nevin Sert   Ahmet Mücahit Arınç   Manisa   AK Parti  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir