ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Jandarmasından 389 Uyuşturucu Operasyonu

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde 1 Ocak-25 Mayıs tarihleri arasında yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının verileri paylaşıldı.

Eklenme:29.05.2023 / 23:00          Güncelleme:29.05.2023 / 23:06
Linkedin Google

389 operasyonun yapıldığı çalışmalarda çok sayıda uyuşturucu madde ile birlikte ruhsatsız tabanca ve tüfeklerin de ele geçirildiği kaydedildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlıkları tarafından 1 Ocak-25 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki dönem içerisinde, uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan toplam 389 operasyonda; 568 şüpheli şahsın üst, araç, ev ve işyerlerinde arama yapıldığı bildirildi. Yapılan aramalarda; 571 gram metamfetamin, 109 gram bonzai, 1.421 ecstasy, 4.275 sentetik ecza hapı, 16 kilo 514 gram esrar, 1.036 kök kenevir bitkisi, 623 bin 650 kök haşhaş bitkisi, 65 gram skunk, 810 gram kenevir tohumu, 8 hassas terazi, 251 addet uyuşturucu kullanma aparatı, 12 ruhsatsız tabanca, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet piyade tüfeği fişeği, 191 adet av fişeği ele geçirildiği bildirildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Sorumluluk bölgemizde bundan sonraki dönemde de uyuşturucu maddelerin ticaretine, kullanılmasına, bulundurulmasına ve üretimine engel olmak maksadıyla operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir." ifadelerine yer verildi.HABER MERKEZİ

 

Etiketler : Uyuşturucu   Manisa   Jandarma  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir