ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa'da Kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kesin olmayan Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur sonuçlarına göre yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. Erdoğan, Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’dan da sandıklardan birinci olarak çıktı.

Eklenme:29.05.2023 / 02:15          Güncelleme:29.05.2023 / 02:15
Linkedin Google

Manisa’da Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur sonuçları belli oldu.  14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı AdayıCRecep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu en fazla oyu alarak ikinci turda yarıştı. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’da birinci sırada yer aldı. Manisa’da ilk turda 47,15 oy alan Erdoğan, ikinci turda yüzde 50,24 oy aldı. İlk turda 46,08 oy alan Kılıçdaroğlu ise ikinci turda yüzde 49,76 oy aldı.
 

10 İLÇEDE ERDOĞAN BİRİNCİ 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa’da Ahmetli, Alaşehir, Demirci, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Selendi, Soma ve Turgutlu’da ilk sırada yer aldı. Kılıçdaroğlu ise, Akhisar, Gölmarmara, Salihli, Sarıgöl, Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde ilk sırada yer aldı. 
 

İLK TUR SONUÇLARI 

Manisa’da ilk tur seçim sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan 468 bin 89 oy alarak yüzde 47,15 oyla birinci olurken, Kılıçdaroğlu ise 458 bin 205 oy alarak yüzde 46,08 oyla ikinci olmuştu. HABER MERKEZİ

Etiketler : Cumhurbaşkan   Manisa   Recep Tayyip Erdoğan  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir