ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

MHP İl Başkanı Tosuner: Karanlık Güruh Görmek İsteyen Kılıçdaroğlu'na Baksın

Eklenme:27.05.2023 / 00:28          Güncelleme:27.05.2023 / 00:28
Linkedin Google

CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan’ın açıklamalarına sert cevap veren MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, “ CHP il başkanı İsmail Çalışkan eğer karanlık güruh görmek istiyorsa fetö terör örgütünün imamları ve pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP kapalı kapılar arkasında gizli görüşmeler yapan Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır. Çalışkan eğer karanlık güruh görmek istiyorsa Kılıçdaroğlu’nun sözcülüğünü yaptığı pkk ve fetö terör örgütüne bakmalıdır.” dedi.

Kılıçdaroğlu Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesini istemiştir
CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan’a cevap veren MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, “ Türkiye’nin milli çıkarlarına sahip çıkan Deniz Baykal, fetö terör örgütünün kaset kumpasıyla CHP genel başkanlığından istifa ettirilmiştir. Yerine ise terör örgütlerinin sözcülüğünü yapan ve emperyalistlerin taşeronluğunu yaparak milli çıkarlarımıza muhalefet eden Kılıçdaroğlu getirilmiştir. Kılıçdaroğlu’nun terör örgütlerine ve teröristlere yönelik destek açıklamalarını sağır sultan bile duymuştur. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP ile pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP arasındaki işbirliği ve Kılıçdaroğlu’nun Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesine yönelik açıklamaları kamuoyunun malûmudur.” dedi.

Kılıçdaroğlu bölücülük yapmaktadır
Kılıçdaroğlu’nun bölücülük yaptığını söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, “ Cumhur ittifakı toplumu ayrıştırıcı değil, birleştirici ifadeler kullanmaktadır. Ancak Kılıçdaroğlu ve işbirliği yaptığı HDP açıkça bölücülük yapmaktadır. Cumhur ittifakını ve MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay’ı ayrıştırıcı dil kullanmakla itham etmeye çalışan CHP Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan öncelikle kendi genel başkanı Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır. Kılıçdaroğlu’nun toplumu ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı ve bölücü söylemleri besleme basında çarşaf çarşaf yer almakta, yandaş troller ordusu tarafından sosyal medyada paylaşılmaktadır. Tüm bu gerçekler ortadadır ve kamuoyunda da yer almıştır. Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay, Kılıçdaroğlu’nun terör örgütleri ve yandaşlarıyla yaptığı işbirliğini kamuoyu ile paylaşmıştır. Sayın Akçay’ın bu gerçekleri bir kez daha hatırlatması birilerini rahatsız etmiş. Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerin doğru olduğunu bilen CHP’nin üst yöneticileri kendileri de açıklama yapma görevini de CHP’nin çiçeği burnunda Manisa İl Başkanı İsmail Çalışkan’a vermişler. Terörist Öcalan’ın ev hapsine çıkarılmasını, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu değil midir? Yerel yönetimlere özerklik getireceğini, kayyumların kaldırılacağını ve Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu değil midir? PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG’yi terör örgütü olarak görmeyen, terörle mücadeleye son verip Türk askerini Suriye’den çekeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu değil midir? Fetö terör örgütünü aklamaya çalışan, KHK ile kamudan ihraç edilen pkk’lı ve fetöcü hainleri göreve iade edeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu değil midir? Kılıçdaroğlu ile ilgili daha yüzlerce örnek sayabiliriz. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu açıklamalar bölücülüktür. Türkiye Cumhuriyeti’ne ihanettir.” dedi.

CHP’li Çalışkan’ın bu açıklaması CHP’nin karanlık zihniyetinin bir ürünüdür 
CHP’li İsmail Çalışkan’a sert karşılık veren MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner “ Cumhurbaşkanlığı seçimleri henüz yapılmamışken CHP Manisa il başkanı İsmail Çalışkan’ın  “13’üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu” diye başlayan açıklaması demokrasi tanımaz CHP zihniyetinin bir yansımasıdır. Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine yabancılaştığını, hatta düşman olduğunu, kendisi gibi düşünmeyenleri aşağıladığını biliyorduk. Ne kadar demokrasi düşmanı olduklarını ise her geçen gün daha da iyi görülmektedir. CHP Manisa il başkanı İsmail Çalışkan Cumhurbaşkanlığı seçimi henüz yapılmamış iken yapmış olduğu bu açıklamayla adeta Türk Milletini aşağılamakta “Cumhurbaşkanını siz seçemezsiniz, biz belirleriz. Kılıçdaroğlu’nu 13 üncü Cumhurbaşkanı seçtik” demektedir. CHP’li Çalışkan bu açıklamasıyla CHP için demokrasinin ne anlama geldiğini göstermiştir.” dedi. 

Karanlık güruh görmek isteyenler Kılıçdaroğlu’na baksınlar 
CHP’nin kapalı kapılar arkasında fetö terör örgütü ve HDP ile yaptığı pazarlıkları hatırlatan MHP’li Tosuner “ CHP Manisa il başkanı İsmail Çalışkan Kılıçdaroğlu’nun siyasette nezaket kültürünü yerleştirmeye çalıştığını söylemektedir. Anlaşılan bu şahıs nezaket kelimesinin anlamını bilmemektedir. Sayın Çalışkan soyadının hakkını vermeli ve biraz çalışarak hangi kelimenin ne anlama geldiğini öğrenmelidir. Sayın Çalışkan, Türk Dil Kurumu Sözlüğüne bakarak nezaket kelimesinin anlamını öğrenebilir. Gerçi Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin “Türk ve Atatürk” kelimelerine alerjisi var. Bu yüzden de HDP, İP ve SP ile birlikte “Türk”süz ve “Atatürk”süz bir anayasa hazırlamışlardı. İsmail Çalışkan karanlık güruhtan beslenmekten bahsediyor. İsmail Çalışkan eğer karanlık güruh görmek istiyorsa CHP genel merkezinde ve ABD’de fetö terör örgütünün imamlarıyla kapalı kapılar arkasında görüşmeler yapan Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır. İsmail Çalışkan eğer karanlık güruh görmek istiyorsa pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP kapalı kapılar arkasında gizli görüşmeler yapan Kılıçdaroğlu’na bakmalıdır. Eğer karanlık güruh görmek istiyorsa Kılıçdaroğlu’nun sözcülüğünü yaptığı pkk ve fetö terör örgütüne bakmalıdır.”dedi  

Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bölücülüğe ve ihanete mahkemede resmiyet kazandıralım 
CHP ile HDP arasında hiçbir fark olmadığını söyleyen MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner “Siyasi söylem ve eylem bakımından CHP ile pkk terör örgütünün siyasi uzantısı HDP arasında hiçbir fark yoktur. Pkk demek HDP demektir. HDP demek CHP demektir.  Kılıçdaroğlu’nun terör örgütlerine yönelik destek açıklamaları ve CHP ile HDP arasındaki işbirliği kamuoyunun malumudur. MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Erkan Akçay, bugün Manisa İl Teşkilatımızda yaptığı basın toplantısında Kılıçdaroğlu’nun pkk ve fetö terör örgütlerine yönelik destek açıklamalarını ve CHP ile HDP arasındaki işbirliğini gün gün, tarih tarih kamuoyuyla paylaşmıştır. Buyursunlar mahkemede hesaplaşalım. İsterlerse mahkemede CHP ile terör örgütleri ve HDP arasındaki işbirliğini ve Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş ilkeleri aleyhine yaptığı açıklamaları resimleri ve videolarıyla da paylaşırız. Böylece Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bölücülük ve ihanet de mahkeme kararıyla resmiyet kazanır.” dedi. 


CHP’yi Kılıçdaroğlu’ndan kurtarmak istiyorsanız Sayın Erdoğan’a oy verin
MHP’li Tosuner şöyle devam etti: “28 Mayıs’taki seçimler pkk ve fetö terör örgütünün sözcülüğünü yapan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerine savaş açan Kılıçdaroğlu ile “Önce ülkem ve milletim” diyen Cumhur ittifakı arasındadır. Türk Milleti de tercihini buna göre kullanacaktır. Türk Milleti, kaset kumpasıyla CHP’nin başına geçen Kılıçdaroğlu’nu 28 Mayıs’ta emekliye sevk edilecektir. Kalbi vatan ve millet sevgisiyle çarpan, bu vatan benim, bu bayrak benim, bu devlet benim, bu ülke benim diyen, Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin terör örgütleri ve Türkiye düşmanlarıyla işbirliğinden rahatsız olan tüm CHP’li kardeşlerimiz 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye davet ediyoruz. Sayın Erdoğan’a vereceğiniz her oy ile CHP’yi Kılıçdaroğlu’ndan kurtaracaksınız. CHP kuruluş ayarlarına dönecektir. CHP’nin asıl sahipleri Atatürkçüler ve ulusalcılar olacaktır.”

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir