ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Mıdıklı’ya Bayram Müjdesi: Su Sorunu Çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı mahallesi Kavakalanı sokakta yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışması gerçekleştirerek, su sorununu çözüme kavuşturdu. Mahalle muhtarı Mehmet Ali İnce, “Yıllardır yaşadığımız su sıkıntısı artık bitti. Bizlere Ramazan Bayramı öncesi büyük bir hediye oldu. Allah Cengiz Başkan’dan razı olsun. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme:20.04.2023 / 12:33          Güncelleme:20.04.2023 / 12:33
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlam altyapı inşa etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, 101 mahalle projesi kapsamında altyapı ve üstyapısı da yenilenen, Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı mahallesi Kavakalanı sokaktaki su sorununu çözüme kavuşturmak için başladığı yaklaşık 5 kilometrelik içme suyu isale hattı çalışmasını hızlı bir şekilde tamamladı. Döşenen hat ile depoya su verilmeye başlandı. Çalışma ile mahallede yaşanan su sıkıntısı çözüme kavuşturuldu, hanelere daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz su temini sağlandı. 
“Bu hizmeti asla unutmayacağız”
Mıdıklı mahallesi muhtarı Mehmet Ali İnce, “Yıllardır mahallemde yaşanan su sıkıntısı büyük bir sorundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü hemen harekete geçerek, gerekli etüt çalışmasını yaptı ve yaklaşık 5 kilometrelik isale hattı çalışmasını hızlı bir şekilde tamamladı. Bu aynı zamanda bizlere Ramazan Bayramı öncesi çok büyük bir müjde oldu, hediye oldu. Allah Cengiz Başkan’dan razı olsun. Desteklerini esirgemeyen Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve MASKİ Genel Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Bu hizmeti asla unutmayacağız” dedi. 
“Bizi Cengiz Başkan düşündü”
Mahalle sakini Fahri Sezer, “Ne mutlu! Bugünleri gördük. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yıllardır taşıma su ile su sıkıntısı giderilmeye çalışılıyordu. 2 yıl önce  Yine bizi Cengiz Başkan düşündü. Başkanımızın gönderdiği tanker ile susuz kalmıyorduk. Artık depoda suyun bitip bitmediğini takip etmeden çeşmelerden temiz sağlıklı su içeceğiz. Başkanımızı mahallemize çay içmeye bekliyoruz. Allah Cengiz Ergün’ün hizmetini daim etsin” dedi.

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir