ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

YUNUSEMRE DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

Depremden etkilenen depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçerek İlçe Kaymakamlığı ve AFAD koordinasyonunda yardım kampanyası başlatan Yunusemre Belediyesi, yardımlarına devam ediyor. Belediyenin gönderdiği iş makineleri de Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Eklenme:08.02.2023 / 18:19          Güncelleme:08.02.2023 / 18:23
Linkedin Google

Vatandaşların bağışlarıyla Depremzedeler için acil ihtiyaç olan atkı, bere, mont, bot, kışlık kıyafet, yağmurluk, battaniye, uyku tulumu, biberon, bebek bezi ve maması ile temizlik ve hijyen malzemeleri toplanıp Yunus Emre Millet Çarşısı’nda paketlenerek gönderilmeye hazır hale getiriliyor. Gece boyunca bağışlanan malzemeleri seçen belediye personelleri ve gönüllüler kamyon ve tırlara yüklüyor. Belediye bünyesinde bulunan ve Deprem bölgesine gönderilen iş makineleri arama-kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere Kahramanmaraş’ta çalışmalara başladı.

HANIM LOKALLERİNDE ÖRGÜ VE KIYAFET DİKİLİYOR

Yunusemre Belediyesi Hanım Lokalleri ve Meslek Edindirme Kurslarında, dikiş nakış kursiyerleri, diktikleri kıyafetleri Deprem bölgesine ulaştırıyor. Mareşal Fevzi Çakmak Hanımlar Lokali ve Meslek Edindirme Kursiyerleri ile Toki 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri de Deprem bölgesine hızlıca diktikleri kıyafetleri gönderiyor. 

ÖĞRENCİLER OYUNCAKLARINI BAĞIŞLIYOR

Yunusemre ilçesinde yaşayan çocuklar kendi oyuncaklarını Deprem bölgesinde bulunan çocuklara göndermek üzere belediye bünyesindeki lokallere getirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre’nin dört bir yanından yardım malzemelerinin gelmeye devam ettiğini belirtirken destekler için teşekkür etti. Başkan Çerçi açıklamasında, “Yunusemremiz’in dört bir yanından yardım malzemeleri gelmeye devam ediyor. Yardım merkezimizde gönüllü olarak harıl harıl çalışan gençlerimize şükranlarımı sunuyorum. Gönüllü olarak göreve koşan tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Kendileri küçük, yürekleri büyük evlatlarımız da oyuncaklarını getirdi. Bizi biz yapan, zor günlerde kenetlenmemiz, sıkı sıkıya kucaklaşmamız... Güzel yürekli Yunusemre’m, Manisa’m, destekleriniz için şükranlarımı sunuyorum. Tüm imkânlarımızla Depremzedelerimizin yanında olacağız.” dedi. HABER MERKEZİ

Etiketler : Yunusemre Belediyesi   Deprem  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir