ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Karadeniz’in ev sahipliğinde Müftü Soykök ve Sağlık Müdürü Erkuş’a veda yemeği düzenlendi

Vali Yaşar Karadeniz'in ev sahipliğinde Manisa İl Sağlık Müdürü iken geçtiğimiz aylarda İzmir İl Sağlık Müdürü olarak atanan Emre Erkuş ve Manisa Müftüsü iken Tekirdağ Müftüsü olarak atanan Mustafa Soykök’e veda yemeği düzenlendi.

Eklenme:29.11.2022 / 15:14          Güncelleme:29.11.2022 / 15:31
Linkedin Google

Manisa Polisevinde düzenlenen yemeğe; Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör V. Mustafa Kazaz, Baro Başkanı Ümit Rona, Vali Yardımcıları Mesut Eser, Hayri Sandıkçı, Nihat Kaynar, Ahmet Yılmaz, Erol Yıldız, Aydın Memük, Mustafa Özkaynak, Erhan Günay, Mevlüt Özmen ve kurum müdürleri katıldı. 

Programda konuşan Müftü Mustafa Soykök ve Sağlık Müdürü Emre Erkuş, Manisa’da görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını, görev sürelerince tüm kurumlarla uyum içerisinde bir aile ortamında çalıştıklarını söyleyerek, kendilerine verdiği destek için öncelikle Vali Yaşar Karadeniz’e ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

Manisa’da ki görev süreleri boyunca başarılı çalışmalara imza atan Sağlık Müdürü Emre Erkuş ve Müftü Mustafa Soykök’e teşekkür eden Vali Yaşar Karadeniz de yaptığı konuşmada “Manisa’da ki tüm kurumlarımız arasında güzel ve örnek olacak bir işbirliği var. Bu işbirliği sayesinde de İlimizde güzel çalışmalar yürütülüyor. Manisa’da görev yaptıkları süre içerisinde sağlık ve din hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkılar sağlayan Mustafa Soykök ve Emre Erkuş’a teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde de başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir