ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Vali Karadeniz, İlimizde Göreve Yeni Başlayan Personelle Bir Araya Geldi

Vali Yaşar Karadeniz, İçişleri Bakanlığı bünyesinde İlimize atanarak göreve yeni başlayan personel ile bir araya geldi.

Eklenme:25.11.2022 / 20:45          Güncelleme:25.11.2022 / 20:53
Linkedin Google

Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya; Vali Yaşar Karadeniz, Vali Yardımcısı Aydın Memük ile göreve yeni başlayan 38 personel katıldı.  

Vali Karadeniz, göreve yeni başlayan personeli tebrik ederek; “İlçelere atananları mesleki gelişimleri açısından daha şanslı görüyorum. Çünkü onlar her konu ile tanışacaklar, her konuyu öğrenme şansına sahip olacaklar. İl merkezine atananlar daha spesifik ve kendi görev alanı ile sınırlı kalacaklar. Görevlerinizin içeriğine baktığımızda çok hassas, çok düzgün yürütülmesi gereken görevler.  Bu da İçişleri Bakanlığının verdiği ayrı bir kurumsal yapı, ayrı bir kurumsal ciddiyet. O anlamda kendi iş disiplinini içerisinde sürdüren bir bakanlık. Dolayısıyla sizler bu anlamda ülkemizin en önemli kuruluşlarının bulunduğu bir bakanlığın bünyesine atanmış durumdasınız. Hizmet kapsamı çok geniş olunca vatandaşın da bu kuruluşlardan beklentileri yüksek oluyor. Bu beklentileri yerine getirmek de kurumların görevi. Sizler de bu görevi yerine getirmek için istihdam edildiniz. Hepinize hayırlı olsun. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Etiketler : Vali Yaşar Karadeniz  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir