ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Gölmarmara’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Anlatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlediği mahalle toplantıları, Gölmarmara ilçesiyle noktalandı. Yaklaşık bir hafta süren toplantılarda yüzlerce Manisalıyı şiddete karşı bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, toplantıya katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Eklenme:25.11.2022 / 16:18          Güncelleme:25.11.2022 / 16:18
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kadına yönelik şiddete karşı mücadele noktasında yaklaşık bir haftadır gerçekleştirilen mahalle toplantıları, Manisaobjektifhaber.com/golmarmara">Gölmarmara ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ile noktalandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Manisa Büyükşehir Belediyesinde görevli Psikolog Merve Ateş ve Manisa Barosu’ndan Avukat Fazilet Birlik, mahalle sakinleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile Atatürk Mahallesi Muhtarı Nalan Arı da yer aldı.
Vatandaşlar Bilgilendirildi
Kadına yönelik şiddete karşı çözüm önerileri ve olayın sosyal, psikolojik ve hukuki yönlerinin konuşulduğu toplantıda, Psikolog Merve Ateş, konunun psikolojik boyutları, Manisa Büyükşehir Belediyesinin bu alandaki çalışmaları ve devletin attığı adımlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Manisa Barosu avukatlarından Fazilet Birlik ise, kadınların hukuki hakları, şiddetin önlenmesi ve kadına yönelik şiddette başvurulacak yasal yollar hakkında bilgilendirmede bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de, konunun sosyal boyutları hakkında bilgiler verdi.
“Üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz”
Manisa merkez ve ilçelerinde 1 hafta boyunca kadına yönelik şiddete karşı mahalle toplantıları düzenlediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “Oldukça verimli geçen toplantılarımızda yüzlerce vatandaşımıza ulaştık. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde şiddetin önlenmesi noktasında eğitim faaliyetlerine önem veriyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız geri dönüşler, oldukça olumlu. Hafta boyunca bilgilendirme toplantılarında hemşehrilerimizle bir araya gelen Büyükşehir Belediyemizin değerli isimlerine, Emniyet Müdürlüğümüze ve Manisa Baromuza katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Şiddetin dünya üzerinden tamamen silinmesi en büyük temennimizdir. Bunun için Büyükşehir olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir