ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

İçme Suyu Depolarına Enerji Sağlayan Trafolar Güçlendiriliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği içme suyu tesislerine enerji sağlayan trafolarda bakım onarımlara devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca Gördes’in Yakaköy Mahallesinde içme suyu deposuna enerji sağlayan trafo 50 kw’dan 100 kw’ya yükseltilerek 1400 metre de yer altı hattı döşendi.

Eklenme:25.11.2022 / 15:18          Güncelleme:25.11.2022 / 15:21
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa il genelindeki vatandaşlara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı il genelindeki çeşitli güçlerdeki trafolarda bakım onarım ve yenileme çalışması yürütüyor. Bu kapsamda Gördes ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında içme suyu deposuna enerji sağlayan trafo tesisinde yürütülen bakım onarım ve güçlendirme çalışmalarında trafo üzerindeki ekipmanların bakım onarımları ve test işlemleri yapılarak standartlara uygun hale getiriliyor. 

“Çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz” 

İçme suyu tesislerine ve depolarına enerji temin eden trafo tesislerinin tüm bakım onarımının yapıldığını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydıner, “Manisalılara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temin edebilmek adına gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda içme suyu tesisleri ve depolarına enerji veren trafolarımızda da bakım onarımlarını aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz. İl genelinde yürüttüğümüz çalışmaların bir ayağı da Gördes oldu. Gördes ilçemize bağlı Yakaköy mahallemizde içme suyu depomuza enerji sağlayan trafomuz 50 kw’dan 100 kw’ya yükseltilerek 1500 metrede yer altı hattı döşeme çalışmalarını tamamlayarak trafomuzu sağlıklı hale getirdik” dedi. 

Etiketler : Yakaköy Mahallesi   MASKİ   Manisa   Gördes  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir