ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Kula’ya Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Kazandırılıyor

Kula Eski Devlet Hastanesi A Blok Poliklinik katının, 7 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna dönüştürülmesine ait yapım işi protokolü imzalandı.

Eklenme:25.11.2022 / 15:11          Güncelleme:25.11.2022 / 15:29
Linkedin Google

Hayırsever Öz Mumcu Gıda Pazarlama adına Mumcu Ailesi tarafından Kula Eski Devlet Hastanesi A Blok poliklinik katının, 7 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna dönüştürülmesi yapım işine ilişkin protokol Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında imzalandı. 

 
Protokolün imza töreninde konuşan Vali Yaşar Karadeniz, Manisa’da hemen her ay hayırseverlerimizin katkısı ile bir yatırım işi gerçekleştirme şansı bulduklarını ifade ederek “Bu hayırların gerçekleşmesine aracılık eden ve yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan herkese teşekkür ediyor; imzalayacağımız protokolün Kula için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

 
Vali Yaşar Karadeniz’in başkanlık ettiği Kula Eski Devlet Hastanesi A Blok Poliklinik katının, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna dönüştürülmesi yapım işinin protokol imza törenine Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 22. 23. 24. Dönem Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca ve hayırsever Mumcu ailesi katıldı. 

 
Hayırsever Öz Mumcu Gıda Pazarlama adına Ali Mumcu’nun sorumluluğunda yaptırılacak olan 7 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna "Mehmet Mumcu" ismi verilecek. 

 

 

 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir