ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Genel Müdür Aslay, Delemenler Mahalle Muhtarını Ağırladı

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk’ü makamında ağırladı. Genel Müdür Aslay, “Manisamız ve 17 ilçemizde olduğu gibi Alaşehir ilçemize bağlı Delemenler Mahallemizde sıkıntılara son verecek çalışmaları hayata geçirdik” dedi.

Eklenme:25.11.2022 / 15:08          Güncelleme:25.11.2022 / 15:08
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk’ü makamında ağırladı. Delemenler Mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden muhtar Yasin Ertürk, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini iletti. 
1088 Mahalleye Eşit Hizmet
Genel Müdür Aslay da muhtar Yasin Ertürk’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 1088 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla ihtiyaç olan hizmetleri ulaştırmaya devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen Alaşehir ilçemiz genelinde olduğu gibi Delemenler Mahallemizde de 3.5 kilometre terfi ve isale hattı, 1 adet terfi binası bakım ve onarımı, Ortan bağlısında şebeke hattı değişimi, 1 adet sondaj yatırımı, 2 adet içme suyu deposu bakım ve onarımı, yaklaşık 800 metrelik betonarme u kesit, 95 metre kutu menfez, 1588 metre panel çit tipi korkuluk çalışması ve dere temizlik çalışması gibi birçok hizmeti gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde tüm mahallelerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler : MASKİ   Alaşehir   Delemenler Mahallesi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir