ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Denizli'de Yunusemre Rüzgarı Esti

Yunuemre Belediyesporlu atletler, Denizli'de yapılan kros yarışlarında kupa ve madalyalar kazandı.

Eklenme:18.11.2022 / 23:19          Güncelleme:18.11.2022 / 23:19
Linkedin Google

Yunusemre Belediyespor'un atletleri, Manisaobjektifhaber.com/denizli">Denizli'de yapılan Bölgesel İl İlçe Karma Kurumlararası Manisaobjektifhaber.com/kros">kros Ligi Yarışması'ndan kupa ve madalya ile döndü. Yarışlara damga vuran başarılı atletler, U18 yaş erkeklerde takım halinde 3'üncü oldu. U18 erkek takımını oluşturan isimlerden Arda Çakır, Ercan Namal, Timur Duman ile U16 kızlarda Cansu Yaman, U18 kızlarda Tuğba Yılmaz ise 3 Aralık'ta Bursa'da düzenlenecek yarı final müsabakalarında Manisa'yı temsil etme hakkını elde etti. Yunusemre Belediyespor Genel Koordinatörü Güliz Onater, çok önemli bir yarışmada kürsüde olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Onater, "Sporun temeli olan atletizmde gelecek vaat eden sporcularımız var. Manisaobjektifhaber.com/denizli">Denizli'de farkını bir kez daha ortaya koyan ekibimizle gurur duyuyoruz. Amacımız bu başarıları sürdürüp şehrimizi ve kulübümüzü layıkıyla temsil etmek. Atletizmin gelişmesine katkı sağlayan, katıldığımız her branşta sporcularımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Etiketler : Yunuemre Belediyespor   kros   Denizli   Manisa   Yunusemre  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir