ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Çeşneli Mahallesine Daha Sağlıklı Altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Çeşneli Mahallesinde kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli bir altyapı temin edilmiş oldu.

Eklenme:08.08.2022 / 19:03          Güncelleme:08.08.2022 / 19:03
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları ile vatandaşların sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Alaşehir ilçesine bağlı Çeşneli Mahallesinde 600 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz beraberinde MASKİ Alaşehir İlçe Şefi Mustafa Korkusuz ve mahalle muhtarı Özgür Avcı ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek detaylı bilgi aldı. 
“Büyükşehir ve MASKİ sayesinde sorunlarımız çözülüyor”
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden mahalle muhtarı Özgür Avcı, “Mahallemizde yaşanan kanalizasyon sorunu nedeniyle MASKİ ekiplerimize durumu bildirdik. Sağ olsunlar duruma hızlı bir şekilde müdahale edildi. Başkanımız ve şefimizde çalışmaları yerinde inceleyerek bizleri bilgilendirdi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere MASKİ ekiplerimizden Allah bin kere razı olsun. Onlar sayesinde sorunlarımız çözülüyor” dedi.

 

Etiketler : MASKİ   Alaşehir  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir