ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Kabazlı’ya Daha Verimli İçme Suyu İçin Sondaj Çalışması Yapıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Kabazlı mahallesine 5 litre verime sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı. Test sonuçlarının olumlu sonuçlanmasının ardından bağlantı çalışmaları ile mahallede su sorunu kalmayacak.

Eklenme:07.08.2022 / 15:09          Güncelleme:07.08.2022 / 15:09
Linkedin Google


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesine bağlı Kabazlı mahallesine yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 5 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallelerin kullanımına sunulacak. 
“MASKİ ile susuz kalmayacağız”
Mahalle muhtarı Selahattin Akcan, “Zamanla mevcut içme suyu kaynağımızda yetersizlik kendini göstermeye başladı. Sürekli arıza meydana geliyor, su da yeterli gelmemeye başlıyordu. MASKİ Genel Müdürlüğü, hızlı bir şekilde sondaj çalışması yaptı. 5 litre verime sahip olan sondajımız test sonuçlarının olumlu gelmesi durumunda bağlantı yapılarak mahallemizin kullanımına sunulacak. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir