ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Karaali Mahallesinde 6 Kilometrelik İçme Suyu Hattı Çalışmaları Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karaali mahallesinde 6 kilometrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı. 5 Milyon TL yatırım bedeline sahip olan çalışma tamamlandığında bölgedeki içme suyu sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

Eklenme:07.08.2022 / 14:57          Güncelleme:07.08.2022 / 14:57
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu ve altyapı yatırımlarına hızla devam ediyor. İhtiyaçlar doğrultusunda vatandaşların sorunlarına anında çözüm getiren idare bu kapsamda, Yunusemre ilçesine bağlı Karaali mahallesinde 6 kilometrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı. İmalat çalışmaları Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yapılıyor. 5 Milyon TL yatırım bedeline sahip çalışma tamamlandığında bölgeye daha verimli, kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu ulaşacak. 
Yerleşim bölgeleri için önemli bir çalışma
Mahalle muhtarı Metin Yardımcı, “Karaali mahallemiz gün geçtikçe büyüyor. Yeni yerleşim alanları artıyor. Bu da altyapı ihtiyacını beraberinde getiriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallemiz ile sanayi arasındaki bölgede 6 kilometrelik içme suyu hattı çalışmasına başladı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
 
 

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir