ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa, Okul Öncesi Eğitimde 10 Derslik Daha Kazanıyor

Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında, hayırsever Ayşe Oruç tarafından Saruhanlı İlçesine yaptırılacak olan 2 derslikli anasınıfı ile İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yaptırılacak olan 8 derslikli Merkez Efendi Anaokulu yapım işi için protokol imzalandı.

Eklenme:01.07.2022 / 20:39          Güncelleme:01.07.2022 / 20:39
Linkedin Google

 

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve Hayırsever Ayşe Oruç’un katıldığı imza töreninde Vali Karadeniz, Hayırsever Ayşe Oruç’a teşekkür etti. 

Manisa’da özellikle eğitim alanında hayırsever vatandaşların ilimize önemli bir katkı sağladığını söyleyen Vali Karadeniz, eğitime yapılan bu katkıların çok değerli olduğunu belirtti. 

Ayşe Oruç’ta çocukların eğitim görecekleri bir okulda adının yaşayacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, okulun çocuklara hayırlı olmasını diledi. 

‘Manisa’da Kurumlar Arası Güzel İşbirlikleri Var’ 

Manisa’da kurumlar arasında yapılan işbirlikleri ile önemli çalışmalara imza atıldığını da söyleyen Vali Karadeniz, bu çalışmalardan birisinin de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde Merkez Efendi Devlet Hastanesi ile Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin bulunduğu alanda yaptırılacak olan 8 derslikli anaokulu yapım işi olduğunu ifade etti. 

Hayırsever Ayşe Oruç tarafından Saruhanlı İlçesinde yaptırılacak olan 2 derslikli Ayşe Oruç Anasınıfları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 600 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin bulunduğu alanda yaptırılacak olan 8 derslikli Merkez Efendi Anaokulunun yapım işleri İlimiz 2022 Yılı Temel Eğitim Kurumları yatırım programı kapsamında gerçekleştirilecek. 

2021 yılı verilerine göre 105 anaokulu, 395 anasınıfı olmak üzere toplam 1.139 derslik bulunan ilimizde; çocukların gelecekleri için, onların öğrenme, anlama kapasitelerini arttırmak, gelişim sürecini hızlandırmak için çok önemli bir basamak olan okul öncesi eğitime 2 yeni yapım işiyle 10 derslik daha kazandırılacak. 

 

 

Etiketler : Merkez Efendi Anaokulu  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir