ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

MASKİ, Yunusemre’de Muhtarları Dinledi

Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü de katılım göstererek mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

Eklenme:29.06.2022 / 22:45          Güncelleme:29.06.2022 / 22:45
Linkedin Google


Yunusemre Kaymakamlığı tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve kurum temsilcilerinden oluşan heyet Yunusemre ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ortaköy Mesire Alanında gerçekleşen toplantıya; Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı şube müdürleri katılım sağladı. 
Muhtarların soruları yanıtlandı 
Kaymakam Atilla Kantay’ın açılış konuşmasının ardından muhtarlara tek tek söz verilerek talepleri dinlendi. Toplantının devamında talepler doğrultusunda ilgili kurumların temsilcilerine söz verildi. Kurum temsilcileri de sorumluluk alanları içerisinde bulunan konularla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Büyükşehir ve MASKİ heyeti sorun yaşanan konuları ilgili daire başkanlıklarına bildirmek üzere gerekli notları aldı. 
 

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir