ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Çocukların İlgi Odağı Fresh Park

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Kent Parkı ve Turgutlu Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda hayata geçirdiği Fresh Park’lar, okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların ikinci adresi haline geldi.

Eklenme:27.06.2022 / 21:24          Güncelleme:27.06.2022 / 21:24
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 170 dönüm alan üzerine inşa ettiği, şehrin en büyük yeşil alanına sahip Atatürk Kent Parkı’nda ve Turgutlu ilçesi Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda yer alan Fresh Park’lar, okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların ilgi odağı haline geldi. Yaz sıcağından bunalan çocuklar, ilk günden sulu oyun alanının keyfini çıkararak, parka büyük ilgi gösterdi. Ailelerinin gözetiminde eğlenmenin ve serinlemenin keyfini çıkaran çocuklar, keyifli serinlemenin tadını çıkardı. Fresh Park’ın içinde 30 adet su oyunu bulunduğunu ve yer fıskiyeleri, su kovaları, su silahları, su tünelleri gibi birçok su oyuncağının yer aldığını belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, oyun alanı zemininde ise kullanılan özel döşeme ise çocukların olası düşme durumlarına karşılık yaralanmalarının önüne geçildiğini ifade etti. Göktaş, Fresh Park’ın haftanın 7 günü, saat 12.00 itibariyle kapılarını açtığını ve 20.00’ye kadar hizmet verdiğini de sözlerine ekledi.

Etiketler : Fresh Park  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir