ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Selendili Üreticiye Taral Doldurma Tesisi

Eklenme:27.06.2022 / 21:19          Güncelleme:27.06.2022 / 21:19
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Selendi ilçesinde taral doldurma tesisi yapımına başlayan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 mahallede üreticilerin faydalanacağı tesisi tamamlayarak, hizmete sundu. Üreticiler, yapılan çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nde yapımına başladığı, Kurşunlu Mahallesi’ndeki üreticilerin kullanımının yanında Çamlıca, Turpçu ve Çamyayla mahallelerindeki üreticilerin de faydalanacağı taral doldurma tesisini tamamlayarak, çiftçilerin kullanımına sundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticilere desteklerinin devam ettiğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Çiftçilerimizin ihtiyacı olan bir hizmeti Selendi ilçemiz Kurşunlu, Çamlıca, Turpçu ve Çamyayla mahallelerimizdeki üreticilerimizin hizmetine kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çiftçilerimizin tarlalarında ilaçlama anlamında kullandıkları taral makinelerinin su dolumlarını kolaylaştıracak tesis, üreticimize ve Selendi’mize hayırlı olsun” dedi. Üreticiler de, yapılan çalışma nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
 

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir