ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

YUNUSEMRELİ HENTBOLCULAR 2.LİG HEDEFİYLE AFYONKARAHİSAR’A GİTTİ

Yunusemre Belediyespor Hentbol Erkek A Takımı, 7 - 11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Bölgesel Lig Müsabakaları için Afyonkarahisar’a gitti.

Eklenme:06.06.2022 / 15:12          Güncelleme:06.06.2022 / 15:12
Linkedin Google

Yunusemre Belediyespor Hentbol Erkek A Takımı, 7 - 11 Haziran’da Afyonkarahisar’da yapılacak Bölgesel Lig Müsabakalarında Manisa’yı temsil edecek. Hedefini 2. Lig olarak belirleyen Mavi Beyazlılar,  son hazırlıklarını tamamlayarak bu kente hareket etti. Çok Amaçlı Spor Salonu önünde toplanan Hentbol takımını Yunusemre Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater uğurladı. Teknik heyete ve sporculara başarılar dileyen Onater, müsabakalardan şampiyonlukla döneceklerine inandıklarını söyledi. Antrenör Vedat Öcal da Manisa’yı başarıyla temsil edeceklerini belirterek, “Genç bir ekiple müsabakalara çok iyi hazırlandık. Müsabakalarda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. İnşallah yolun sonu 2.Lig olur” dedi. Yunusemre Belediyespor müsabakalarda; Afyonkarahisar Ritim GSK, Afyonkarahisar Frig GSK, Muğla Milas Belediyesi, Burdur Gençlik ve Spor Kulübü, Aydın Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü’nün bulunduğu grupta mücadele edecek.

Etiketler : Hentbol   Yunusemre Belediyespor  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir