ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa BBSK’nın Voleybol Altyapı Seçmelerine Yoğun İlgi Vardı

Eklenme:06.06.2022 / 14:59          Güncelleme:06.06.2022 / 14:59
Linkedin Google


Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün hafta sonu Voleybolda geleceğin sultanlarını yetiştirmek için düzenlediği seçmeler yoğun ilgi gördü. Voleybol Şube Sorumlusu Metin Memiş de, “Hedefimiz Milli Takım seviyesinde yeni Filenin Sultanlarını yetiştirmek. Düzenlediğimiz seçmelere gösterilen ilgi de bizleri çok mutlu etti. Deneyimli antrenörlerimizle genç oyuncularımızın her zaman yanında olacağız” dedi. 
 
15 branşta Manisalılara spor yapma imkanı tanıyan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, geleceğin sultanlarını Türk Sporuna kazandırmak adına kadın Voleybol takımları için seçme düzenledi. Kulübün alt yaş kategorilerindeki rekabetçi takımlara girebilmek için 145 sporcu adayı ter döktü. Tevfik Lav Spor Tesisleri’ndeki seçmelere; 2007-2008, 2009-2010 ve 2011-2013 doğumlu sporcu adayları katıldı. Seçmeleri Manisa BBSK Voleybol Şube Sorumlusu Metin Memiş ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun da yakından takip etti. Deneyimli hocalar eşliğinde yapılan seçmeleri birçok sporcu velisi de heyecan içinde takip etti. 
 
“Hedefimiz Milli Takım seviyesinde yeni Filenin Sultanlarını yetiştirmek”
Voleybol Şube Sorumlusu Metin Memiş, “Kadın Voleybolunda ülkemizde düzenlenen 2003 yılındaki Avrupa Şampiyonası’ndan itibaren inanılmaz bir yükseliş yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Hem kulüp takımları düzeyinde hem de Milli Takımlarda birçok uluslararası başarıya imza attığımız Voleybol branşına yeni sultanlar kazandırmak için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde çalışıyoruz. Bu hayallerimize ulaşmak için Manisa’nın gençlerine ve kızlarımıza güveniyoruz. Hedefimiz Milli Takım seviyesinde yeni Filenin Sultanlarını yetiştirmek. Düzenlediğimiz seçmelere gösterilen ilgi de bizleri çok mutlu etti. Deneyimli antrenörlerimizle genç oyuncularımızın her zaman yanında olacağız” dedi.
 

Etiketler : Voleybol   Manisa BBSK  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir