ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yunusemre Belediyesi ova yollarını düzenliyor

Yunusemre Belediyesi, Yağcılar Mahallesinde bulunan arazi yollarında 7 kilometre boyunca malzeme serimi yaptı.

Eklenme:16.05.2022 / 22:20          Güncelleme:16.05.2022 / 22:20
Linkedin Google

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yağcılar Mahallesinde üreticilerin tarla ve bağlarına rahat ulaşabilmesi için ova yollarında 7 bin metre uzunluğunda düzenleme ve malzeme serimi çalışması gerçekleştiriyor. Üreticilerin tarla ve bağlarına rahatlıkla ulaşmalarını sağlayan belediye ekipleri, belirli bir program çerçevesinde bozulan ova yollarında düzenleme çalışmalarını sürdürecek. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kırsal kalkınma hamlelerimiz ile bugüne kadar üreten Yunusemre için önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Üreticimize binlerce fidan desteği verirken, çiftçimizin fiziki imkanlarının artırılması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırsal destekleme projelerimizin yanı sıra üreticilerimizin tarla ve ova yollarına rahatça ulaşabilmesi için her yıl ova yollarını düzenliyoruz. Ekiplerimiz Yağcılar Mahallesinde bulunan ova yollarımızda yaklaşık 7 kilometrelik düzenleme ve malzeme serim gerçekleştirdi. Üreticimiz için çalışmaya şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Etiketler : Yunusemre Belediyesi  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir