ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Türk Kızılay'dan görme engelliler için türkülü etkinlik

Manisa’da Türk Kızılay tarafından Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi ile 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Eklenme:14.01.2022 / 19:40          Güncelleme:14.01.2022 / 19:40
Linkedin Google

Manisa'da Türk Kızılay tarafından Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi ile 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Türk Kızılay Manisa Şubesi Gönüllü Merkezinde düzenlenen etkinlikte, aralarında terörle mücadele gazilerinin de bulunduğu görme engelliler, Genç Kızılay ve Genç Yeşilay Gönüllüleri tarafından bağlama ve gitar eşliğinde söylenen türkülere eşlik ettiler.

Toplumsal Güçlendirme Uzmanı Esra Karalı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, toplumda herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, Türk Kızılay Manisa Şubesi olarak her alanda vatandaşların yanından olduklarını, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında bu etkinliği düzenleyerek, görme engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şube Başkanı Hüseyin Pehlivan ise Türk Kızılay Manisa Şube Başkanlığına düzenledikleri etkinlik için teşekkür etti.

Türk Kızılay tarafından, etkinliğe katılan görme engellilere çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğe, Türk Kızılay Manisa İl Kadın Teşkilatı, Genç Kızılay Manisa İl Teşkilatı, Genç Yeşilay Teşkilatı, Türk Kızılay Gönüllüleri ile Altı Nokta Körler Derneği Manisa Şubesi üyeleri katıldı.

Etiketler : Türk Kızılay  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir