ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisalı görme engelli judocular Türkiye şampiyonu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası, Ordu’da gerçekleştirildi.

Eklenme:22.09.2021 / 17:50          Güncelleme:22.09.2021 / 17:50
Linkedin Google

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası, Ordu'da gerçekleştirildi. Şampiyonada 15 sporcuyla mücadele eden Manisalı görme engelli Judocular, minik, yıldız, ümit, genç ve büyükler kategorilerinde 17 altın, 4 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplamda 27 madalya alarak iller sıralamasında en çok madalya alan il oldu.

Türkiye Şampiyonu olan sporcuları tebrik eden Görme Engelliler İl Temsilcisi Mehmet Göktaş, "Ordu'da katıldıkları her kategoride madalyaları toplayarak çok büyük bir başarı örneği gösteren sporcularımızı yürekten kutluyor, bizlere daima destek veren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyorum. Daha çok çalışıp bu başarıları uluslararası seviyelere taşıyacağız." dedi.

Manisa'yı en iyi şekilde temsil eden sporcuları ve antrenörleri kutlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "Bakanlığımızın destekleriyle il müdürlüğümüzün bünyesinde yetişen Judocularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sporda tüm engelleri kaldırdık, bu da bunun en büyük göstergesidir. Sporcularımız, minik, yıldız, ümit, genç ve büyüklerde elde ettikleri başarılarla gelecek için büyük ümit verdiler. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, ilerde daha büyük dereceler elde edeceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Etiketler : Judo  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir