ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa FK'lı genç oyuncu Mehmet Ali Çelik profesyonel oldu

Manisa Futbol Kulübü, altyapısından yetişen genç yetenek Mehmet Ali Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Eklenme:06.08.2021 / 23:56          Güncelleme:06.08.2021 / 23:56
Linkedin Google

İmza töreninde konuşan Mehmet Ali, “Altyapısından yetiştiğim kulüpte profesyonel kariyerime başlayacağım için çok mutluyum” dedi.

2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, altyapısından yetişen ve A takıma dahil olan genç yetenek Mehmet Ali Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza töreninde Kulüp CEO'su Yılmaz Bal ve Sportif Direktör Serkan İşyapan da yer aldı. İmza töreninde konuşan genç oyuncu Mehmet Ali Çelik, “Altyapısından yetiştiğim kulüpte profesyonel kariyerime başlayacağım için çok mutluyum. Altyapıdaki her oyuncunun hayali olan Manisa Futbol Kulübü A takım forması giymek benim için çok gurur verici. Manisa Futbol Kulübünün başarısı için her zamankinden daha çok çalışacağım” dedi.

Kulüp CEO'su Yılmaz Bal ve Sportif Direktör Serkan İşyapan, altyapıdan çıkarak A takıma dahil olan genç oyuncu Mehmet Ali Çelik'e başarı dileklerini iletti.

Etiketler : Manisa FK  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir