ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Büyükşehrin komisyon üyeleri yol çalışmalarını yerinde inceledi

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Trafik ve Ulaşım Komisyonu ile AB ve Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri, ortak gündem maddesi kapsamında Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Eklenme:05.08.2021 / 15:56          Güncelleme:05.08.2021 / 15:56
Linkedin Google

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Trafik ve Ulaşım Komisyonu ile AB ve Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme sırasında komisyon üyelerine Yuntdağı bölgesindeki mahalle muhtarları da eşlik etti. Yunusemre ilçesi Osmancalı mahallesinde bir araya gelen komisyon üyeleri ve Yuntdağı mahalleleri muhtarlarına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını getirdiğini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Osmancalı muhtarı çalışmaları değerlendirdi

Osmancalı mahallesinde devam eden sathi kaplama çalışmalarını yerinde incelemek üzere mahalleye giden komisyon üyeleri ve Yuntdağı Mahallesi muhtarları, yolun yapım aşaması hakkında Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay'dan bilgi aldı. Çalışmalar sırasında araçların yanında olduğunu ifade eden Osmancalı Mahalle Muhtarı Mehmet Narin, yapılan çalışmanın çok güzel bir şekilde yapıldığını ifade ederken, “Yol asfaltlanırken bozuk toprağın alınıp yerine sağlam toprak atıldığını gördüm. Gayet mükemmel bir asfalt atılıyor. Gidip gördünüz mü bilmiyorum, ben çalışma boyunca buradaydım, burada bozuk olan tüm alt zemin alınıp taşındı, yerine yeni sağlam zemin atıldı. Üzerine bu asfalt atılıyor. Allah razı olsun, bu konuda teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, asıl yapılması gerekenin bu olduğunu belirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde yapılan yatırımların kalıcı olması, geleceğe aktarılması için çalışma yaptıklarını söyledi. Yolun kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte hizmete açılacağını ifade eden Kurtuluş Kuruçay, yolun kazasız belasız kullanılması temennisinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Etiketler : yol çalışmaları  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir