ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Üst aramasında uyuşturucuyla yakalandılar

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde üzerlerinde uyuşturucu ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirilen 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Eklenme:05.08.2021 / 15:51          Güncelleme:05.08.2021 / 15:51
Linkedin Google

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde üzerlerinde uyuşturucu ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar ele geçirilen 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, aracılık eden, kullanan veya bulunduran şahıslara yönelik ilçede gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, G.E. ve F.Ç. isimli şahısların üzerinden 1.3 gram esrar maddesi ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi. Şahıslara 'Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Satın Almak veya Kabul Etmek' suçundan adli işlem yapıldı. Şahıslar işlemleri yapıldıktan sonra polis merkezi amirliğinden salıverildi. Şahıslarla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İlçede durumundan şüphelenilen B.Ö. isimli şahsın üzerinden de 1.3 gram Metamfetamin (kristal) uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat ele geçirildi. Şahsa 'Kullanmak İçin Uyuşturucu ve ya Uyarıcı Madde Bulundurmak, Satın Almak veya Kabul Etmek' suçundan adli işlem yapılırken, polis merkez amirliğinden serbest bırakıldı. Şahısla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Etiketler : uyuşturucu  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir