ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Alaşehir Belediyesi ekipleri Buldan yangınına koştu

Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Türlübey köyünde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına komşu ilçe Alaşehir Belediyesinden destek geldi.

Eklenme:04.08.2021 / 21:32          Güncelleme:04.08.2021 / 21:32
Linkedin Google

Denizli'nin Buldan ilçesine bağlı Türlübey köyünde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına komşu ilçe Alaşehir Belediyesinden destek geldi. Yangın söndürme çalışmalarına katılan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu hem mağdur vatandaşlara destek verdi, hem de kısa mesajlarla vatandaşlara çağrıda bulundu.

Alaşehir Belediyesi ekipleri Buldan Türlübey köyünde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katıldı. Dün gündüz saatlerinde kontrol altına alınan ancak gece saatlerinde tekrar başlayan yangına çevre il ve ilçelerden söndürme ekipleri ve itfaiye ekipleri katıldı. Alaşehir Belediyesi iş makineleri ve ekipleriyle birlikte katıldığı söndürme çalışmalarına Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da bizzat katıldı. Söndürme çalışmalarına koordinatörlük ederek destek veren Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Türlübey-Karakaya arasında çıkan yangın alanındayız, dağın etrafını çevirerek, Denizli yönüne gitmesine engel olacağız. Dozerlerimiz araya yol açarak, yangının yayılmasını engelleyecek. İnşallah yangını burada durduracağız." dedi. Türlübey köyü bölgesinde çıkan yangın kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Başkan Öküzcüoğlu mesajla uyardı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, belediyede kayıtlı 10 bin 500 aileye mesaj göndererek, hem yangında zarar gören vatandaşlara yardım kampanyasına destek vermelerini, hem de yangınlara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını, yeşil alanlarda ateş yakmamalarını, tanımadıkları veya şüphelendikleri bir durum olduğunda 153 ve 155 nolu telefona bilgi vermelerini istedi.


Cep telefonlarına gönderilen mesajda, "Sevgili vatandaşlarımız güzel ülkemizin bir çok noktasında çıkan yangınlarla mücadele ettiğimiz ve hepimizin içinin de yandığı şu günlerde, lütfen yeşil alanlarda ateş yakmayalım, izmaritleri ve yanıcı çöpleri bilinçsizce doğaya bırakmayalım, anız yakmayalım. Yeşil alanlarımız için tehdit oluşturabilecek herhangi bir durum görürseniz lütfen 153 ya da 155' i arayınız. Ülkemizin bir çok noktasında çıkan yangınlarda zarar gören vatandaşlarımıza yardım edebilmek için gerekli olan; battaniye, kıyafet (iç çamaşırı, tişört, şort ve eşofman altı) kedi ve köpek mamalarını Cumhuriyet Meydanı'ndaki Zabıta Karakoluna bırakabilirsiniz. Yaralarımızı birlikte saracağız." ifadelerine yer verdi.

Etiketler : orman yangını  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir