ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Rektör Ataç'a plaket

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve beraberindeki heyet, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof.Dr. Ahmet Ataç'ı ziyaret ederek, 'Manisa Kendin Yap Projesi'ne sağladığı katkılar nedeniyle plaket takdiminde bulundu.

Eklenme:04.08.2021 / 21:29          Güncelleme:04.08.2021 / 21:29
Linkedin Google

Rektörlük makamında gerçekleşen plaket takdiminde Dikici, Manisa Kendin Yap Atölyeleri Projesine verdikleri destek ve katkı için Rektör Ataç'a ve kendisinin nezdinde ekibine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, "Kodla Manisa Projemizin geldiği aşamadan ziyadesiyle mutluyum" diyerek üniversite olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne her zaman destek olmaya hazır olduklarını belitti.

Teknolojiyi etkin kullanan, araştıran, öğrenen ve üreten güçlü nesiller yetiştirmek için YENEP (Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı) kapsamında 614 yaşları arasındaki öğrencilere katkı sağlaması amacıyla kurulan Kendin Yap Atölyeleri ile teknolojiyi eğitim hayatına dâhil ederek öğrencilere her türlü öğrenim imkânını sunulacak. Kendin Yap Atölyeleri sayesinde, öğrencilerin mesleki yönelimlerinin arttırılması ve geleceğin çocuklarının son teknolojiyle donatılmış merkezlerde eğitim almaları hedefleniyor.

Etiketler : Prof.Dr. Ahmet Ataç  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir