ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Başkan Bilgin Anneler Günü'nde yaşlı bir teyzeyi sevindirdi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Taşdibi Mahallesinde ikamet eden 88 yaşındaki yatalak hasta Sultan Çetin’in ihtiyacı olan hasta yatağını, kendisine hediye ederek, yaşlı kadını, Anneler Günü’nde sevindirdi.

Eklenme:09.05.2021 / 20:29          Güncelleme:09.05.2021 / 21:20
Linkedin Google

Başkan Bilgin, Belediye Muhtarlık Hizmetleri Koordinatörü Hasan Aydır ile birlikte Taşdibi Mahallesini ziyaret ederek Sultan Çetin'in yatağını teslim etti.

Başkan Bilgin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç bireylerin ihtiyaçları ile yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Anneler Günü' gibi böylesine özel bir günde Sultan Çetin'in talebini yerine getirmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Bilgin, şunları kaydetti: "Bizler, ilçemiz sınırları içinde nerede bir ihtiyaç sahibi varsa, onların derdini, sıkıntısı ve taleplerini gidermek için bu görevlerdeyiz. Belediyelerin işi sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. İyi günde, kötü günde her zaman halkın yanında olmaktır. Bu vesile ile Sultan teyzemizin de hayır duasını almış olduk. Kendisinin Anneler Gününü de kutladık. Annelik, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygudur. Sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan anneler, özverileri ve sevgileri ile her yaştaki insan için en büyük güç kaynağıdır. Sevginin, şefkatin ve hoşgörünün sembolü olan şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm Annelerimizin, Anneler Gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini dilerim."

Etiketler : Anneler Günü   Sultan Çetin  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir