ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa'da aynı eve 2'inci kumar baskını

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir eve düzenlenen baskında 7 kişi kumar oynarken yakalandı.

Eklenme:08.05.2021 / 00:52          Güncelleme:08.05.2021 / 00:52
Linkedin Google

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir eve düzenlenen baskında 7 kişi kumar oynarken yakalandı. Operasyonda 1 kişi ise çatıda yakalanırken polislere hava almaya çıktığını söyledi.

Alınan bir ihbarı değerlendiren Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Eskicami Mahallesi'ndeki bir kıraathanenin üst katında bulunan eve operasyon düzenledi. Kapının açılmaması üzerine arama kararına istinaden itfaiye ekiplerinden istenilen yardımı ile içeri girildi. Eve giren ekipler, kıraathane şeklinde dizayn edildiği ikamette oyun oynayan E.Z.(58), İ.Ç.(65), T.K.(52), S.Ö.(62), S.N.(63), Ö.Ç.(69) ve Y.K.'yi(73) yakaladı. Operasyonda ayrıca İ.Ç.(25) ve U.G.nin(35) garsonluk yaptığı tespit edilirken, ikamette yapılan aramada 175 deste iskambil kağıdı, alacak ve borç bilgilerinin yer aldığı 1 adet ajanda, 10 adet yazboz kağıdı ve 250 lira ele geçirildi.

Kumar oynayan 7 şahsa kumar oynamak suçundan ve sokağa çıkma yasağına ihlalden idari işlem yapıldı. İkamet sahibi K.Ş.(57) hakkında “Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan adli tahkikata başlandığı öğrenilirken, kumar oynanan ikametin mühürlendiği öğrenildi.

Öte yandan 5 ay önce yapılan operasyonda aynı ikamette kumar oynayan 17 kişi yakalanmıştı.

Etiketler : kumar baskını  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir