ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Yunusemreli sporcular çalışmalarına evden devam ediyor

11 branşta pandemi sürecinde de spor aktivitelerini devam ettiren Yunusemre Belediyespor Kulübünde sporcular 17 Mayıs’a kadar çalışmalarını evden antrenörlerin yaptığı program çerçevesinde sürdürecek.

Eklenme:03.05.2021 / 22:46          Güncelleme:03.05.2021 / 22:46
Linkedin Google

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma kararı nedeniyle kulüp sporcularının çalışmalarına evde devam ettiklerini dile getirdi. Antrenmanların antrenör gözetiminde video konferans yöntemi ile devam ettiğini belirten Arif Alkan, “Kulüp sporcularımız antrenörlerimizin planlaması doğrultusunda evden bireysel çalışmalarını yaparak formlarını koruyorlar. Çalışma videolarını da antrenörlerine atıyorlar. Bu antrenmanlar da sosyal medya sitemizde yayınlanıyor. Millî sporcularımızın olduğu judo, badminton ve wushu kungfu bireysel branşlarında milli sporcularımız gerekli izinler alınarak antrenörleri gözetiminde salonlarında çalışıyor. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden futbol ve voleybol takımlarımız da, hazırlıklarına aynı şekilde devam ediyor. En büyük temennimiz ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu süreçten en kısa sürede kurtulmasıdır” dedi.

Etiketler : Yunusemre Belediyespor  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir