ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Genel Müdür Aslay Gördes yatırımlarını inceledi

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığındaki heyet, “154 Mahalle Projesi” kapsamında alt ve üstyapı dönüşümü yaşayacak Gördes’in Güneşli, Evciler ve Ulgar mahallelerini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi.

Eklenme:20.04.2021 / 21:23          Güncelleme:20.04.2021 / 21:23
Linkedin Google

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay başkanlığındaki heyet, “154 Mahalle Projesi” kapsamında alt ve üstyapı dönüşümü yaşayacak Gördes'in Güneşli, Evciler ve Ulgar mahallelerini ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledi.

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Gördes ilçesine bir ziyarette bulundu. Genel Müdür Aslay, Güneşli mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ulgar mahallesinde başlayan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Aslay, çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşlara alt ve üstyapısıyla tertemiz mahalleler teslim edeceklerini söyledi. Heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına getirmiş oldukları hediyeleri mahalle muhtarlarına takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün vatandaşlara selamını ileterek sözlerine başlayan Genel Müdür Aslay, “Başkanımızın seçim döneminde burada sözünü vermiş olduğu alt ve üstyapı yatırımlarına başlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu hep birlikte sizinle paylaşmaya, neler yaptığımızı ve neler yapacağımızı sizlere aktarmaya geldik. Manisa'nın 2014 yılında Büyükşehir olmasına müteakip hem Büyükşehir Belediyemizin hem de MASKİ Genel Müdürlüğümüzün Gördes ilçemize birçok yatırımı oldu. Sadece MASKİ olarak 49 milyon liralık yatırım yaptık” diye konuştu.

Genel Müdür Aslay, alt ve üstyapı çalışmaları için yüklenici firmaya yer teslimini yaptıklarını ve altyapı çalışmalarına Ulgar mahallesinde başladıklarını belirterek, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından sağlıklı birer alt ve üstyapı gerçekleştirmiş olacağız. Güneşli mahallemizin bir çalışması daha olacak. Hem Gördes ilçe merkezine içme suyu hattı getireceğiz, hem de Dünya Bankası kredisi kapsamında Güneşli mahallemizde bir atıksu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Güneşli, Evciler ve Ulgar'da çıkan kanalizasyon suları da atıksu arıtma tesisine giderek doğaya temiz bir şekilde salınacak” dedi.

Altyapı çalışmalarının dünyanın her yerinde aynı şekilde yapıldığının altını çizen Aslay, “Bu kazı çalışmalarında toz da olacak toprak da olacak, biraz çamurla da karşılaşacağız. Muhtarımızdan ve siz kıymetli vatandaşlarımızdan biraz sabır ve metanet bekliyoruz. Bu işin bitmesi için anlayış göstermenizi bekliyoruz. Çalışmalar bittiği zaman sizlere alt ve üstyapısıyla tertemiz mahalleler teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güneşli ve Ulgar mahallelerine yapılan ziyarette, Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer, Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Serkan Emir, Gördes Belediye Başkan Vekili Cengiz Kahraman, Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ali Türker Kesici, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Abdürrezzak Yonat, MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Meclis Üyeleri Nurettin Kırmızıay ile Hüseyin Aygören ve AK Parti Meclis Üyeleri İlhan Türe ile Ahmet Esen de hazır bulundu.

Etiketler : MASKİ  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir