ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Salihli'nin sultanları 3 maç sonra kazandı

Voleybol 2.Ligin 18. haftasında sahasında Akhisargücü'nün 3-0 mağlup eden Salihli Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Eklenme:08.02.2021 / 17:10          Güncelleme:08.02.2021 / 17:10
Linkedin Google

Türkiye Kadınlar Ligi 3. grupta Baş antrenör Hüseyin Kurt, antrenörler Hasan Gören ve Mutlu Kılınç yönetimindeki Salihli Belediyespor, Ligin 18. haftasında Manisa derbisinde Akhisargücüspor ile karşılaştı.

Atatürk Spor Salonunda oynanan maça etkili başlayan ve tüm setlerde ezici bir şekilde üstünlük kuran Salihli'nin Sultanları, 1.seti 25-13, 2. seti 25-17, 3. seti ise 25-10 alarak maçı set vermeden 3-0 kazandı ve salondan galip ayrılan taraf oldu.

Üç maç sonra kazanan Yeşil-beyazlı ekip, aldığı bu galibiyetle grupta 29 puana yükselirken, Akhisargücü Spor ise 23 puanda kaldı.

Etiketler : Voleybol  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir