ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Teknik Direktör Kemal Özdeş’in acı günü

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Teknik Direktör Kemal Özdeş’in annesi Gülsüm Özdeş, Manisa’da toprağa verildi.

Eklenme:03.08.2020 / 14:42          Güncelleme:03.08.2020 / 14:42
Linkedin Google
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Teknik Direktör Kemal Özdeş’in annesi Gülsüm Özdeş, Manisa’da toprağa verildi.
Kasımpaşa, Göztepe, Manisaspor, Yeni Malatyaspor gibi bir çok takımı çalıştıran Manisalı teknik direktör Kemal Özdeş’in annesi hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Özdeş’in annesi 74 yaşındaki Gülsüm Özdeş, bugün Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Laleli Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’na defnedildi.
Cami bahçesinde kardeşleriyle taziyeleri kabul eden Kemal Özdeş’in oldukça üzgün olduğu görüldü. Cenazeye Özdeş ailesinin yakınları, Manisa’daki spor camiasının önde gelen isimleri, futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı sosyal mesafe kurallarına uygun maskeli bir şekilde kılındı.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir