ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Şehzadelerin sporcuları Türkiye’yi temsil edecek

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muaythai Avrupa Şampiyonası’na Türk Milli Takımı olarak katılacak Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 11 sporcusu ile bir araya gelerek, genç sporculara başarılar diledi.

Eklenme:02.12.2019 / 11:08          Güncelleme:02.12.2019 / 11:08
Linkedin Google
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muaythai Avrupa Şampiyonası’na Türk Milli Takımı olarak katılacak Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 11 sporcusu ile bir araya gelerek, genç sporculara başarılar diledi.
Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 11 sporcusu, 10-15 Aralık 2019’ da Antalya’da düzenlenecek Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı olarak mücadele edecek. Milli Takım kafilesinde ayrıca bir antrenör ve bir de hakem yer alacak. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Muaythai Avrupa Şampiyonası’na Türk Milli Takımı olarak katılacak Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcularıyla, Milli Takım Heyetinin yemek sponsoru Kumrucu Seyfo Sanayi Şubesi’nde bir araya geldi. Milli Takım kafilesindeki sporcu ve antrenörlere şampiyonada başarılar dileyen Başkan Çelik, genç sporculara moral ve motivasyon olması için kendilerini yemekte ağırlayan Kumrucu Seyfo Sanayi Şubesi yetkililerine de teşekkür etti. Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 11 sporcusu Milli Takım formasıyla Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda bizleri en iyi şekilde temsil etmek için ter dökecek. Genç kardeşlerimiz Milli Takım forması giyerek bizleri zaten gururlandırmış ve sevindirmiştir. İnanıyorum ki şampiyonada da en güzel sonuçları alarak ülkemizi de gururlandıracak ve sevindireceklerdir. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir