ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Amatör Spor Haftası etkinliğinde futbol rüzgarı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında futbol şenliği yapıldı.

Eklenme:13.10.2019 / 13:20          Güncelleme:13.10.2019 / 13:20
Linkedin Google
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında futbol şenliği yapıldı.
19 Mayıs Stadyumu’nda yoğun ilgiye sahne olan şenliğe 150 sporcu katıldı. 2009-2010-2011- 2012 doğumlu sporcuların yer aldığı futbol şenliğinde, anne ve babalar da çocuklarını yalnız bırakmadı. Amatör Spor Haftası’nda binlerce çocuk ve genci sporla buluşturduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Bu yıl da hemen hemen her branşta amatör spor haftası etkinlikleri düzenledik. Futbol Şenliğimiz çok renkli geçti. Katılımdan memnun kaldık. Organizasyonda emeği olanlara teşekkür ediyorum. İlimizde altyapıya önem veren kulüplerimiz var. Kulüplerimizle koordineli çalışıyoruz. Geleceğin yeteneklerini çıkarma adına bol bol turnuvalar düzenliyoruz. Bu şenlikte amacımız, çocuklarımıza maç tecrübelerini yaşatmaktı. Bu açıdan çok faydalı bir organizasyon oldu. Bakanlığımızın öncülüğünde, Manisa Valiliğimizin koordinesinde sporu tabana yaymaya devam edeceğiz” dedi.
Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir