ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa’da 50 çocuk için toplu sünnet şöleni

Manisa Şehzadeler İlçe Kaymakamlığının ‘Gönül Yolu’ projesi kapsamında, maddi imkanı olmayan 50 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlendi.

Eklenme:12.10.2019 / 13:00          Güncelleme:12.10.2019 / 16:04
Linkedin Google

Manisa Şehzadeler İlçe Kaymakamlığının ‘Gönül Yolu’ projesi kapsamında, maddi imkanı olmayan 50 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlendi.
Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahalle Muhtarı Osman Erten’in girişimleriyle Şehzadeler İlçe Kaymakamlığının hayata geçirdiği ‘Gönül Yolu’ projesi kapsamında, mahallede maddi imkanı olmayan 50 çocuk için sünnet şöleni gerçekleştirildi. TBMM 85. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törene, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, ilçe protokolü ve sünnet ettirilen çocuk ve aileleri katıldı. Manisa Şehir Hastanesi doktorları tarafından sünnet edilen çocuklar, Şehzadeler Kaymakamlığı tarafından kendilerine hediye edilen sünnet kıyafetleri ile tören alanına getirildi. Törende çocukların her birine ayrı ayrı hediyeler verildi. Ayrıca mahallenin taziye evinde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Kızılay tarafından davetlilere yemek ikram edildi.
Akpınar Mahalle Muhtarı Osman Erten, başta Şehzadeler İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara olmak üzere emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti. Erten, projeyi geleneksel hale getirerek, her yıl sürdürmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Etiketler : sünnet  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir