ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Fırtına yüzünden 50 yıllık ağaç yan evin terasına düştü

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, önce fırtına, ardından şiddetli yağış sonrası 50 yıllık bir ağaç kökünden çıkarak yan evin bahçe duvarına ve terasına zarar verdi. Olayda can kaybı yaşanmazken belediye ekipleri duruma anında müdahale etti.

Eklenme:15.06.2019 / 22:23          Güncelleme:16.06.2019 / 04:47
Linkedin Google

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde önce fırtına ardından da şiddetli yağmur yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 50 yıllık çam ağacı kökünden devrilerek Halil Öztürk’e ait evin bahçe duvarlarını ve terasını çökertti.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu yaşanan olumsuzluklara karşı belediye ekiplerinin hazırda beklediğini belirterek, "Son günlerde yaşanan yağışlar ve fırtına sonucu sakin ve olaysız geçmişti. Ancak bugün saat 17.30 sıralarında fırtına ve aşırı yağış sonrası Yeşilyurt Mahallemizde yaklaşık 50 yıllık çam ağacı Halil Öztürk’e ait evin bahçesine devrildi. Devrilme sonucu evin bahçe duvarı ve terası çöktü. Belediye olarak ekiplerimiz ağacı, parçalayarak, bahçeyi ve çevreyi temizledi. Çevrede insan olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmadı. Belediye ekiplerimiz ilçemizdeki etkili olan aşırı yağışlar ve fırtına dolayısıyla alarma geçti. Belediye ekipleri, fırtına nedeniyle devrilen ağaçlara anında müdahale etti. Belediye ekiplerimiz olumsuz hava koşullarına karşı teyakkuzdalar. Şu an itibariyle olumsuz bir durum yok" dedi.
 

Etiketler : Fırtına  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir