ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Manisa Türk Bayraklarıyla donatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 479. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali sebebiyle kentin her köşesi bayraklarla donatıldı.

Eklenme:22.04.2019 / 13:15          Güncelleme:22.04.2019 / 13:15
Linkedin Google
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99.Yıl Dönümü ve 479. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, Manisa’da coşku içerisinde kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile kentin 5 asırlık köklü geleneği olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali öncesi şehrin işlek noktalarını Türk Bayrağı ve festivalin bayraklarıyla donattı. Yapılan çalışma Manisalı vatandaşlardan da tam not aldı.
Öte yandan dünyanın ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, programının detayları da belli oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk koyma töreni ile başlayacak olan kutlama programı, Fatih Sergi Salonu’nda “Kodla Manisa” Sergisi ile devam edecek. Sultan Camii ve Cumhuriyet Meydanı arasındaki güzergahta kortej yürüyüşü düzenlenecek. Saat 14’de tüm dünyanın çocuklarının kutlamalara katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği Cumhuriyet Meydanı’nda binlerin katılımıyla gerçekleşecek. Bu yıl 479’ncusu düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin açılışı ve 26. Manisa Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı Açılışı da Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından hazırlanan 23 Nisan Gösterisi, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenecek. Ayrıca gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda günün anlamına özel çocuk etkinlikleri yapılacak.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir