ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Aloğlu'ndan Örnek Paylaşım

Cumhur İttifakının Yunusemre İlçe Belediye Meclisi 4. sıra adayı Ahmet Ayberk Aloğlu mecliste yapacağı çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından örnek bir paylaşımda bulundu.

Eklenme:23.03.2019 / 17:40          Güncelleme:23.03.2019 / 17:40
Linkedin Google

Her ay bir mahallede toplanıp şehrin sorunlarını tartışarak ortak akılla çözüm üreteceklerini beyan eden Aloğlu halkla ortak bir yönetim tarzı oluşturmak için elinden geleni yapacağını söyledi.
Manisa'da yıllardır toplumun her kesiminin sorunlarını dernekler vasıtasıyla gündeme getiren genç iş insanı Ahmet Ayberk Aloğlu Cumhur İttifakının Yunusemre İlçe Belediye Meclisi 4. sıra adayı oldu. Kazandığı deneyimleri siyaset arenasında da vatandaşa hizmet etmek için kullanacağını belirten Aloğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Biz birbirimizi biliriz. Yıllardır toplumun sorunlarıyla dernek yapılanması içinde ve gönülden yapan Manisa'nın evladı olarak hep söylediğimiz şuydu; 'Siz bizi nerede görmek isterseniz biz orada olacağız.' Siyaseti kendimiz için basamak olarak görmedik ama hizmet için vazgeçilmezdir. Biz omuzlarımızda rütbe olarak hemşehrilerimizin ayak izlerini taşımaktan onur duyanlardanız. Toplumumuzu daha yükseklere çıkarmak için yükün ağırlığını omuzlamaktan hiçbir zaman gocunmayız. Dernek çalışmalarımızdan edindiğimiz tecrübemizi yerel siyasette rehber yapıp Manisamıza ne katarız telaşından yorulmayacak ve halkımız ile yönetim arasında köprü olmaktan asla yüksünmeyeceğiz. 'Hak yolunda kesilecek başlar tohumdur. Toprağa düşerse binlercesi yetişir.' Desturunu ilke edinip hep haklıdan yana olacağımın sözünü şimdiden veriyor, sultanlar yetiştirmiş bu kutlu topraklarda Cumhur ittifakının meclis üyesi adayı olarak, yönetimi tabana yaymak için çalışacağımı, halkımızla ortak bir yönetim tarzı oluşturmak için elimden geleni yapacağımı siz değerli hemşehrilerime beyan ediyorum.Meclis üyeliğinde ki oy pusulasında Cumhur ittifakını temsil eden tercihe teveccühünüz biz gençlerin hizmet aşkını kamçılayacaktır. Her ay bir mahallemizde toplanıp şehrimizin sorunlarını tartışarak ortak akılla çözüm üreteceğiz."

Etiketler : Ahmet Ayberk Aloğlu  

    Yorum Yazın :Misafir

    Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

    Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
    Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
    www.ManisaObjektifHaber.com
    info@ManisaObjektifHaber.com
    Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

    Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

    Kurumsal

    Künye İletişim Reklam

    Yayın İlkeleri

    Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir