ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Tarihi Doktor Aristi Evinde restorasyon tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinde “Doktor Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Eklenme:19.01.2019 / 13:09          Güncelleme:19.01.2019 / 13:09
Linkedin Google
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula’daki tarihi “Doktor Aristi Evi’nde yürütülen restorasyon çalışmalarını tamamladı. Yapılan restorasyon çalışmalarından sonra kötü görünümden modern bir görüntüye kavuşan tarihi evin butik otel olarak hizmet vermesi planlanıyor. Tarihi Kula Evleri’nde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla Manisa turizmine katkı sağlamak ve ilçenin daha çok tanınması amaçlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tarihi yapıların gün yüzüne çıkması için il genelinde önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula’daki tarihi dokunun turizme kazandırılması için 2014’ten bu yana sürdürdükleri çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını, bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Etiketler :
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir