ASAYİS EKONOMİ MAGAZİN SPOR POLİTİKA GENEL YEREL DÜNYA SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT İLÇELER
SON DAKİKA :

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı'na Yoğun İlgi

Doğa Koleji başarılı öğrencilere yönelik bursluluk sınavını gerçekleştirdi. Kolej Yönetimi tarafından; "Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler yüzde 100'e varan eğitim bursundan faydalanacak"

Eklenme:18.01.2018 / 12:00          Güncelleme:19.01.2018 / 09:43
Linkedin Google

Doğa Koleji her sene düzenlendiği bursluluk sınavını hafta sonu yaptı. Tüm Türkiye’deki Doğa Kolejleri ile eş zamanlı gerçekleştirilen sınavla ilgili Manisa Doğa Koleji Yönetimi tarafından; “Doğa Kolejinin yüzde 100`e varan burs oranlarıyla başarıyı ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı heyecanı tüm kampüsleri sardı. Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyor. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 13 Ocak  tarihli bursluluk sınavı, tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleşti. 110 Kampüsü ve 80 bine yaklaşan öğrenci sayısıyla Türkiye'nin zirvesinde yer alan Doğa Koleji'nde toplamda 145.382 öğrencinin katıldığı Bursluluk Sınavı'na Manisa kampüsünde de 3 oturumda 1814 öğrenci eşlik etti. 

Türkiye`nin dört bir yanından toplam 145.000`den fazla öğrencinin heyecanla katıldığı sınava, veliler de yoğun ilgi gösterdi. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen okul tanıtım sunumlarına katıldı. Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler yüzde 100`e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye`nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak” denildi. 

Etiketler : Doğa Koleji  

Yorum Yazın :Misafir

Yorumda İsminizin Çıkması İçin Üye Girişi Yapmalısınız

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler'e aittir.
Copyright © 2015 ManisaObjektifHaber.com İHA abonesidir.
www.ManisaObjektifHaber.com
info@ManisaObjektifHaber.com
Rss Mobile @ManisaObjektifHaber /ManisaObjektifHaber

Manisa Valiliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Belediyesi Yunusemre Belediyesi Manisa Emniyet Müdürlüğü Celal Bayar Üniversitesi Basın İlan Kurumu Basın Yayın EGM İhlas Haber Ajansı

Kurumsal

Künye İletişim Reklam

Yayın İlkeleri

Yayın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir Yazıların Sorumluluğu Yazarlarına Aittir